Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Melding activiteit voor het aanleggen van nieuwe beschoeiing, locatie nabij Amerongerwetering 38 Amerongen, Utrechtse Heuvelrug (code HDSR373279)

Redactie Amerongennieuwsvandaag.nl

Bij ons lees je alle bekendmakingen en welke vergunningen worden en zijn verstrekt in Amerongen.

Aanvraag watervergunning

De ingediende aanvraag voor Ameronger Wetering 3958MD 38 Amerongen luidt als volgt:

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Melding activiteit voor het aanleggen van nieuwe beschoeiing, locatie nabij Amerongerwetering 38 Amerongen, Utrechtse Heuvelrug (code HDSR373279)

Het waterschap heeft een melding activiteit beoordeeld en deze voldoet aan de indieningsvereisten. De melding is voor het aanleggen van nieuwe beschoeiing, nabij locatie Amerongerwetering 38, Amerongen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Bezwaar U kunt geen bezwaar maken. Informatie Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons team van de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH), telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website www.hdsr.nl/vergunningen. Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.

De gehele aanvraag is ook via deze link te vinden op de website van de overheid.

Hebben de buren een akkoord gekregen vanuit de gemeente op hun bouwplannen maar ben je het hier niet mee eens? Dan kan je binnen 6 weken na de goedkeuring bezwaar aantekenen. De gemeente moet het verzoek dan nogmaals bekijken. Wordt dan alsnog de vergunning verstrekt dan kan je nog een beroep aantekenen bij de rechtbank. Het beste is natuurlijk om in contact te zijn met je buren en het bespreekbaar te maken.

Share this article

  1. Bekendmakingen Amerongen
  2. watervergunning

Bekijk meer bekendmakingen