Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vogelenzangseweg 21 4033 AG Lienden te koop

Redactie Amerongennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Amerongen en de omgeving van Amerongen. Zoek de ideale woning in Amerongen.

Meer informatie over Vogelenzangseweg 21 4033 AG Lienden 

De woning aan de Vogelenzangseweg 21 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 1.250.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 436 m² en staat op een perceel van 3.355 m². Met 17 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Karakteristieke woonboerderij I geschikt voor dubbele bewoning!

De advertentie van de woning aan de Vogelenzangseweg 21 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Amerongen en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Vogelenzangseweg 21

Postcode en woonplaats

4033 AG Lienden

Woonoppervlakte

436 m²

Perceeloppervlakte

3.355 m²

Aantal kamers

17

Vraagprijs

€ 1.250.000 k.k.

Interesse in Vogelenzangseweg 21 4033 AG Lienden

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Joop van Mourik makelaars. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Vogelenzangseweg 21.

Ben je op zoek naar een makelaar in Amerongen, bekijk dan zeker even deze makelaars in Amerongen.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Amerongen te koop
  2. Vogelenzangseweg 21 4033 AG Lienden