Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Supply Chain Medewerker (Ede / 35K-45K / familiebedrijf) Page Personnel 17-05-2024

Redactie Amerongennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Amerongen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Supply Chain Medewerker (Ede / 35K-45K / familiebedrijf)

Wil je graag aan de slag als Supply Chain Medewerker (Ede / 35K-45K / familiebedrijf) in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Page Personnel is op zoek naar een Supply Chain Medewerker (Ede / 35K-45K / familiebedrijf). Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2917 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Supply Chain Medewerker (Ede / 35K-45K / familiebedrijf) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Je bent een enthousiaste teamplayer met minimaal een Mbo achtergrond, aangevuld met bruikbare werkervaring. Ook je initiatief en zelfstandigheid dragen bij aan een soepel en administratief proces. Je bent resultaat- en servicegericht, stressbestendig en voelt je thuis in een commerciële omgeving. Daarnaast ben je communicatief vaardig, beheers je de Nederlandse taal en kun je ook in het Engels (en eventueel) Duits uit de voeten.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Supply Chain Medewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Handel/Groothandel, Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2917 – 3750 euro

Solliciteren op de functie van Supply Chain Medewerker (Ede / 35K-45K / familiebedrijf)

Klinkt deze vacature als Supply Chain Medewerker (Ede / 35K-45K / familiebedrijf) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Page Personnel. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer 31205788060. De website van Unknown is http://www.pagepersonnel.nl. Je kan je voor deze vacature als Supply Chain Medewerker (Ede / 35K-45K / familiebedrijf) tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Amerongen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Amerongen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures amerongen
  2. Supply Chain Medewerker (Ede / 35K-45K / familiebedrijf) Page Personnel 17-05-2024

Bekijk nog meer vacatures