Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Strategisch Adviseur Regionale Samenwerking & Lobby Gemeente Wageningen 22-05-2024

Redactie Amerongennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Amerongen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Strategisch Adviseur Regionale Samenwerking & Lobby

Wil je graag aan de slag als Strategisch Adviseur Regionale Samenwerking & Lobby in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Gemeente Wageningen is op zoek naar een Strategisch Adviseur Regionale Samenwerking & Lobby. Het betreft een voor minimaal 28 uur met een minimaal salaris van 4211 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Strategisch Adviseur Regionale Samenwerking & Lobby te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Secretaris

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

28 – 36 uur

Salaris

4211 – 5997 euro

Solliciteren op de functie van Strategisch Adviseur Regionale Samenwerking & Lobby

Klinkt deze vacature als Strategisch Adviseur Regionale Samenwerking & Lobby voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Gemeente Wageningen. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Strategisch Adviseur Regionale Samenwerking & Lobby tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Amerongen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Amerongen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures amerongen
  2. Strategisch Adviseur Regionale Samenwerking & Lobby Gemeente Wageningen 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures