Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Practicum Support Assistant / Practicumondersteuner TOA Wageningen Universiteit 28-05-2024

Redactie Amerongennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Amerongen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Practicum Support Assistant / Practicumondersteuner TOA

Wil je graag aan de slag als Practicum Support Assistant / Practicumondersteuner TOA in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Wageningen Universiteit is op zoek naar een Practicum Support Assistant / Practicumondersteuner TOA. Het betreft een voor minimaal 38 uur met een minimaal salaris van 2618 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Practicum Support Assistant / Practicumondersteuner TOA te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Projectassistent

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

38 – 38 uur

Salaris

2618 – 3298 euro

Solliciteren op de functie van Practicum Support Assistant / Practicumondersteuner TOA

Klinkt deze vacature als Practicum Support Assistant / Practicumondersteuner TOA voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 27-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Wageningen Universiteit. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Practicum Support Assistant / Practicumondersteuner TOA tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Amerongen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Amerongen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures amerongen
  2. Practicum Support Assistant / Practicumondersteuner TOA Wageningen Universiteit 28-05-2024

Bekijk nog meer vacatures