Zoek
Sluit dit zoekvak.

Patrijs 920 4021 JC Maurik te koop

Redactie Amerongennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Amerongen en de omgeving van Amerongen. Zoek de ideale woning in Amerongen.

Meer informatie over Patrijs 920 4021 JC Maurik 

De woning aan de Patrijs 920 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 534.950 v.o.n..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 158 m² en staat op een perceel van 281 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Patrijs 920 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Amerongen en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Patrijs 920

Postcode en woonplaats

4021 JC Maurik

Woonoppervlakte

158 m²

Perceeloppervlakte

281 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 534.950 v.o.n.

Interesse in Patrijs 920 4021 JC Maurik

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Meerdere makelaars betrokken. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Patrijs 920.

Ben je op zoek naar een makelaar in Amerongen, bekijk dan zeker even deze makelaars in Amerongen.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Amerongen te koop
  2. Patrijs 920 4021 JC Maurik

Bekijk andere koopwoningen in en rondom Amerongen