Zoek
Sluit dit zoekvak.

Burgemeester Verbrughweg 21 B 4024 HP Eck en Wiel te koop

Redactie Amerongennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Amerongen en de omgeving van Amerongen. Zoek de ideale woning in Amerongen.

Meer informatie over Burgemeester Verbrughweg 21 B 4024 HP Eck en Wiel 

De woning aan de Burgemeester Verbrughweg 21 B staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 689.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 170 m² en staat op een perceel van 652 m². Met 4 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Fantastische woning met betoverende tuin in groene dorpse omgeving!

De advertentie van de woning aan de Burgemeester Verbrughweg 21 B kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Amerongen en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Burgemeester Verbrughweg 21 B

Postcode en woonplaats

4024 HP Eck en Wiel

Woonoppervlakte

170 m²

Perceeloppervlakte

652 m²

Aantal kamers

4

Vraagprijs

€ 689.000 k.k.

Interesse in Burgemeester Verbrughweg 21 B 4024 HP Eck en Wiel

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Dolron Rivierenland Makelaars. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Burgemeester Verbrughweg 21 B.

Ben je op zoek naar een makelaar in Amerongen, bekijk dan zeker even deze makelaars in Amerongen.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Amerongen te koop
  2. Burgemeester Verbrughweg 21 B 4024 HP Eck en Wiel

Bekijk andere koopwoningen in en rondom Amerongen