Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting & Onderwijs Gemeente Neder-Betuwe 23-05-2024

Redactie Amerongennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Amerongen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting & Onderwijs

Wil je graag aan de slag als Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting & Onderwijs in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Gemeente Neder-Betuwe is op zoek naar een Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting & Onderwijs. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 5247 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting & Onderwijs te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Beleidsmedewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

32 – 36 uur

Salaris

5247 – 5247 euro

Solliciteren op de functie van Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting & Onderwijs

Klinkt deze vacature als Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting & Onderwijs voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 22-7-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Gemeente Neder-Betuwe. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting & Onderwijs tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Amerongen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Amerongen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures amerongen
  2. Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting & Onderwijs Gemeente Neder-Betuwe 23-05-2024

Bekijk nog meer vacatures