Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Accountmanager Page Personnel 28-05-2024

Redactie Amerongennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Amerongen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Accountmanager

Wil je graag aan de slag als Accountmanager in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Page Personnel is op zoek naar een Accountmanager. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 4000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Accountmanager te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren accountmanager die graag het verschil maakt. Herken jij jezelf in onderstaande punten?

  • Ervaring: Je hebt 3-5 jaar ervaring in accountmanagement, bij voorkeur in onze branche of met een sterke achtergrond in de technische wereld.
  • Leergierig: Je bent enthousiast over onze producten en staat te popelen om de trainingen te volgen, zodat je snel een expert wordt.
  • Proactief: Het benaderen van klanten gaat jou makkelijk af. Je bent niet bang om de telefoon op te pakken en nieuwe relaties op te bouwen.
  • Klantgericht: Je begrijpt de behoeften van klanten en weet hierop in te spelen met passende oplossingen.

Met jouw sterke basis in accountmanagement en technische affiniteit, ben je klaar om onze klanten te adviseren en ons productenportfolio succesvol te vertegenwoordigen.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Accountmanager

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Elektronica, Techniek

Contract uren

32 – 36 uur

Salaris

4000 – 4500 euro

Solliciteren op de functie van Accountmanager

Klinkt deze vacature als Accountmanager voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 27-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Page Personnel. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer 31307999078. De website van Unknown is http://www.pagepersonnel.nl. Je kan je voor deze vacature als Accountmanager tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Amerongen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Amerongen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures amerongen
  2. Accountmanager Page Personnel 28-05-2024

Bekijk nog meer vacatures